La roche posay anthelios ultra comfort cream spf 50

La roche posay anthelios ultra comfort cream spf 50

Anthelios is de zonnebrand huidverzorgingslijn van La Roche-Posay. De Anthelios lijn heeft verschillende zonnebrandproducten: zonnesprays, zonnebrandmelk, een lipstick en aftersun. Om veilig te genieten van de zon, bieden de La Roche-Posay Anthelios producten extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Dit is een hogere bescherming dan de Europese aanbeveling voor zonnebrandproducten. De La Roche-Posay Anthelios producten koop je met korting bij Mijnhuidonline tegen voordelige prijzen.

  • LA ROCHE-POSAY (32)

Artikel 1 tot 32 (van de 32 artikelen). Resultaat:1

Artikel 1 tot 32 (van de 32 artikelen). Resultaat:1

La Roche-Posay Anthelios SPF 50

Met de La Roche-Posay Anthelios SPF 50 bescherm je de gevoelige huid in het gezicht extra goed tegen UVA en UVB-straling. De getinte La Roche-Posay SPF 50 onzichtbare fluïde is ook geschikt voor de gevoelige huid en gevoelige ogen. Zonnebrand met factor 50 zegt iets over de UVB-straling die het tegenhoudt. De speciale formule van de La Roche-Posay Anthelios Fluïde SPF 50+ heeft voor UVA-straling factor 46. Hierdoor biedt het de hoogste UVA-bescherming van alle Anthelios producten en is het de beste zonnebrandcrème voor het gezicht.

Zonnebrandcrème met een kleurtje

La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF50 is een zonnebrandcrème met een kleurtje. Zo is je gezicht niet alleen heel goed beschermd tegen zonnestraling, maar krijgt het ook een matte en natuurlijke dekking in de kleur van je huid. De zonnebrandcrème gebruikt één mineraal Uv-filter voor de bescherming tegen UVA en UVB-straling. Het bevat ook vitamine E en het thermale water van La Roche-Posay. De La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF 50 is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.

La Roche-Posay Anthelios XL

De La Roche-Posay Anthelios XL lijn biedt bescherming bij extreme intensiteit van zonnestralen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie dicht bij de evenaar of moet je de hele dag in de zon werken? Anthelios XL geeft zeer hoge UVA- en UVB-bescherming, strenger dan de Europese aanbeveling. Zo wordt de La Roche-Posay Wet Skin Gel SPF50+ meteen na aanbrengen geabsorbeerd en vormt het een laagje op de huid dat water helpt af te stoten. Gebruik je liever een spray, bekijk dan eens de La Roche-Posay Anthelios XL Onzichtbare mist SPF50+. De Anthelios XL zonnebrandspray is geschikt voor de gevoelige huid of de huid met neiging tot zonneallergie. Als je last hebt van gevoelige of droge plekjes bij je ogen, neus, oren of lippen, dan is de La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Stick een aanrader. Deze is speciaal voor de gevoelige zones.

La Roche-Posay Anthelios bestellen bij Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de webshop om huidverzorgingsproducten met korting te kopen. Wij verkopen een ruim assortiment van La Roche-Posay Anthelios zonnebrandproducten. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur bij ons, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Ook leuk: als je inlogt bij het bestellen spaar je mee voor gratis producten. Bij elke bestelling krijg je punten op je online spaarkaart. Bij een volle spaarkaart kun je een gratis tweede product uitkiezen van Vichy, La Roche-Posay, Avène of Eucerin.

La roche posay anthelios ultra comfort cream spf 50

12 reviews

  • Merk: La Roche-Posay
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337875589185

Productbeschrijving

Ultra-comfortabele getinte zonnebrandcrème met hoge factor SPF50+

Algemeen
La Roche-Posay Anthelios Getinte Zonnecrème Ultra SPF50+ is een alles-in één zonbescherming voor het gezicht geschikt voor alle huidtypen, waaronder de gevoelige huid. De creme biedt een zeer hoge SPF50+ bescherming, daarnaast is de creme tevens een hydraterende moisturizer en zorgt het toegevoegde tintje dat kleine oneffenheden worden gecamoufleerd. De zeer zachte formule heeft een heerlijke romige textuur en laat de huid zijdezacht en goed gehydrateerd en gekalmeerd achter. De creme is niet plakkerig, voelt prettig aan op de huid en laat geen witte waas achter.

- Verzachtende zonnebrand met tintje voor dagelijks gebruik;
- Geschikt voor elk huidtype, waaronder een gevoelige en een zeer zongevoelige huid vatbaar voor hyperpigmentatie zoals pigmentvlekjes;
- Beschermt tegen UVA- en UVB plus infrarood-bescherming met SPF factor 50+;
- Camoufleert de huid met een natuurlijke dekking die de huid doet stralen;
- Helpt de huid kalmeren met thermaal bronwater;

Belangrijkste bestanddelen Anthelios BB Crème Ultra
- met XL-PROTECT voor een zeer hoge en fotostabiele breedspectrum bescherming tegen UVA en UVB.

Hoe BB Crème Ultra Comfort SPF 50+ te gebruiken
Stap 1: Schud de tube voor gebruik;
Stap 2: Stippel de zonnebrandcrème met tintje over het gezicht en strijk uit;
Stap 3: Breng 15 minuten voor blootstelling aan de zon aan;
Stap 4: Regelmatig (liefst om de twee uur) en royaal smeren om de hoge bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen.

Over La Roche-Posay Anthelios lijn

La Roche-Posay is met de Anthelios-lijn al bijna 30 jaar voorloper in innovaties op het gebied van zonnebescherming: van UVA-filters tot breedspectrumbescherming. Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid. De Anthelios producten bevatten ingrediënten die stabiel blijven in zonlicht en in de producten wordt ook gebruikgemaakt van de laatste technologie, zoals Mexoryl XL, om de sterkste bescherming tegen UVA, UVB, infrarood en luchtvervuiling te verzekeren.

Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua / Water / Diisopropyl Sebacate / Glycerin / Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine / Alcohol Denat. / Propanediol / Ethylhexyl Salicylate / Ethylhexyl Triazone / C12 - 22 Alkylacrylate /Hydroxyethylacrylate Copolymer / Drometrizole Trisiloxane / Butyl Methoxydibenzoylmethane / Aluminum Starch Octenylsuccinate / Ci 77891 /Titanium Dioxide / Silica / Tocopherol / Isopropyl Lauroyl Sarcosinate / Acrylates Copolymer / Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer / Caprylyl Glycol / Ci 77491 / Ci 77492 / Ci 77499 / Iron Oxides / Citric Acid / Disodium Edta / Scutellaria Baicalensis Extract / Scutellaria Baicalensis Root Extract / T-Butyl Alcohol / Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid / Triethanolamine / Xanthan Gum / Parfum /Fragrance. (Code F.I.L. : C211249/1).

Reviews(12)

9/10 op basis van 12 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Reviews van klanten

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Reviews van testers

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

  • 5 sterren

    8 reviews
  • 4 sterren

    3 reviews
  • 3 sterren

    1 reviews
  • 2 sterren

    0 reviews

  • 1 sterren

    0 reviews

Toon reviews van identiek product met andere inhoudsmaat

Een natuurlijke teint. De smeerbaarheid is niet fijn, is gewoon stroef om uit te smeren op je gezicht en hals.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

Erg fijne crème. Smeert goed uit, is niet vettig waardoor de huid na gebruik niet glimt. Geeft de huid een mooi kleurtje en met de SPF50 biedt de crème ook meteen voldoende bescherming tegen de zon.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Fijne creme! Voelt fijn op de huid en smeert goed uit, daarnaast ruikt het ook niet verkeerd. Het is wel een soort BB creme ik wou in eerste instantie de normale bestellen zonder tint. Ik gebruik het nog niet lang kan daarom geen duidelijk verschil nog zien.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Prima crème, trekt snel in Goede beschermingsfactor

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Fijn product! Niet plakkerig en geen glim-effect zoals bij meeste zonnebrandcrèmes. Goed te doseren dankzij pompsysteem. Mooie, subtiele tint.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

heel fijn product! en kleur en bescherming

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Echt een super fijn product, goeie bescherming en het kleurtje is ook heel mooi.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Aen Inthanon

10 juli 2020

Heel fijn en goed tegen de zon.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Good product for sensitive skin

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Geen full dekking maar wel hele natuurlijke dekking. Makkelijk voor als je zonnebrand op wil doen en wat extra dekking wil zonder op te maken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Goed product, je huid ziet er stralend uit en is ook nog beschermd

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Jammer dat het wat afgeeft op de kleding

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Meer uit ons assortiment:

Wat is de beste zonnebrandcrème voor het gezicht?

De Anthelios zonnebrandcrème van La Roche-Posay werd door kenners uitgeroepen tot de beste zonnebrand voor je gezicht. Deze zonnebrandcrème is vooral een aanrader wanneer je last hebt van acne of van een gevoelige huid doordat-ie vrij van parabenen en parfum.

Wat is anthelios?

ANTHELIOS is een lijn met hoge en zeer hoge zonbescherming, speciaal geformuleerd voor een gevoelige huid. ANTHELIOS-producten bevatten ingrediënten die zeer stabiel blijven in zonlicht. Het zijn innovatieve texturen, die geschikt zijn voor verschillende huidtypen en problemen.

Welke SPF past bij mij?

De hoogte van de SPF (Sun Protection Factor) die je nodig hebt, is afhankelijk van je huidtype en de zonkracht. Ga je op een zomerse dag naar het strand of park? Gebruik dan altijd minstens factor 30 en smeer jezelf elke 2 uur opnieuw. Smeer ook altijd opnieuw na het zwemmen.

Welke zonnecrème prikt niet in de ogen?

Sinds ik Anthelios Zonnecreme Ultra SPF50+ met innovatie voor gevoelige ogen gebruik, heb ik hier totaal geen last meer van! Wat een opluchting! Eindelijk een geweldig product gevonden: een maximale bescherming, zonder prikkende ogen.